Decemberben nincs probléma! De ha mégis van, ne aggódj, egy óra múlva elmúlik :)

A kínai asztrológia szerint december 7-én megérkezett a Patkány hónap energiája, ami mindenféle érzelmi reakciót felerősít majd. Rendkívül intenzív és szélsőséges hónapnak nézünk elébe, de még mielőtt borítanád a bilit, olvasd el a legfrissebb asztrológiai előrejelzést.

A most következő hetekben várhatóan minden sokkal jobban megérint majd lelkileg, úgy pozitív, mint negatív értelemben. Olyan, mintha egy képzeletbeli érzelmi mutató a legkisebb apróságra is maximálisan kilengene hol jobbra, hol balra. Ha nem történik semmi, az is “nagyon nem fog történni”.

Jó ha tudod, a körülöttünk történő dolgokat a mostani adventi időszakban jobban szívünkre fogjuk venni, mint eddig, és ha ezt nem tartod szem előtt, felesleges álmatlan éjszakákat okozhatsz vele magadnak.

A jó hír, hogy a helyzet nem annyira szörnyű, mint amilyennek érzed, és tudatosan emlékezve Te most már időben fülön fogod csípni az elszabadulni készülő indulatokat. De van más pozitív hír is. Mégpedig az, hogy ezek az érzelmi kitörések nem lesznek hosszú életűek és a legkilátástalanabb mélypont is – figyeld meg – egy óra múlva okafogyottá válik.

Többször érezhetsz megmagyarázhatatlan jókedvet, vagy szeretetkitörést, melyet ugyan ilyen váratlan dührohamok követhetnek. Hajlamosabb lehetsz a legszélsőségesebb hangulati ingadozásokra, sértődésekre. Ha valaminek örülni fogsz, akkor azt nagyon teszed, de épp így jöhet világvége hangulat is.

Elképzelhető, hogy olyan apróságokon is elszakad a cérna pl., hogy életed párja másodszor  nem rakja el koszos zokniját, s ettől máris úgy érzed véget kell vetned a kapcsolatnak.  Most azonnal elköltözöl… Ilyenkor jusson eszedbe, ez az állapot nem tart soká!

A hónap legerősebb hatása a Ló és Patkány jegy szülötteire lesz

Kedves útitárs, először is nézd meg a kalkulátor segítségével, hogy a Te horoszkópodban milyen állat szimbólumai szerepelnek, mert a hónap legerősebb hatását akkor fogod érezni, ha személyes képletedben megtalálható a Ló, vagy a Patkány szimbólum.

  •  Amennyiben a Ló és/vagy Patkány évben, vagy hónapjában születtél, az említett hangulatváltásokat jellemzően a  munkahelyed, barátaid, vagy családod tudja leginkább kiváltani.
  •  Ha Ló és/vagy Patkány napon születtél, az otthonod, vagy életed párja lehet  legprovokálóbb hatással Rád
  •  Amennyiben a Ló és/vagy Patkány órájában születtél, gyermekeid, klienseid, alkalmazottaid, esetleg házi kedvenced ébresztheti fel túlérzékeny reakcióid.

Összefoglalva tehát, decemberben:

  • Légy résen és jusson eszedbe: A dolgok nem olyan rosszak, mint érzed, és az esetleges dühöd ahogy jön, úgy múlik is el.
  • Ha feszült és ideges vagy, sétálj egyet, menj levegőre, s mire hazaérsz már nem fogod sötétnek látni a világot.
  • Ha érzelmi hullámzást tapasztalsz, ebben a hónapban különösen nagy segítség lehet a napi 1-2 perces meditáció, amikor elkezded figyelni a légzésed. A légzés figyelésének fiziológiás hatásaként az idegrendszer megnyugszik, te pedig kiegyensúlyozottá válsz. Lassú légzéssel szimplán nem lehetsz ideges.
  • Tudatosítsd, hogy a hetekben felmerülő problémák nagy része nem igazi, egyszerűen olyan energiák hatnak ránk, melytől mindent sokkal erősebbnek élsz, mint amilyen az valójában.

Békés, belső utazásban gazdag adventi készülődést kívánok,

Szeretettel

Nagy Melinda

Hamarosan jön a 2015-ről szóló nagy éves előrejelzés, melyről értesítést küldök az Asztrológia Hírlevelemben.  (Az oldal alján tudsz rá feliratkozni)